همه‌چیز درباره ماهواره‌های ایرانی «کوثر» و «هدهد» + جزئیات پایان ممنوعیت واژه «شهید» در فیس‌بوک و اینستاگرام ویدئو | جدیدترین تریلر بازی Black Myth: Wukong احتمالا طراحی اپل واچ سری ۱۰ درمقایسه‌با نسخه قبلی تغییری نخواهد کرد چرا لوازم خانگی مدرن و جدید زودتر از قدیمی‌ها خراب می‌شوند؟ | پرزرق‌و‌برق‌های نازک‌نارنجی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) + آموزش آیا تپ سواپ لیست شد؟ + بیانیه رسمی تپ سواپ (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) معرفی بازی «گربه بی‌نام» (Nameless Cat) + دانلود اندروید و IOS کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) + آموزش جزئیاتی جدید از ویژگی‌های حلقه هوشمند سامسونگ | ردیاب دمای پوست و تشخیص خروپف برای خرید کارت‌های جدید «همستر کامبت» دیگر نیاز به دعوت از دوستان نیست! سم آلتمن: مدل GPT-5 جهشی قابل‌توجه در هوش مصنوعی خواهد بود روش فعال‌‌سازی بسته اینترنت رایگان (ویژه دور دوم انتخابات ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۱ تیر) ۵ برابر شدن ترافیک و تعداد کاربران پیام‌رسان‌های داخلی طی سه سال اخیر کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۱ تیر) + آموزش اپل روی نمایشگرهای کشسان برای برخی از دستگاه‌هایش کار می‌کند کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۰ تیر) یک ربات در کره جنوبی خودکشی کرد کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۰ تیر) + آموزش
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

ناحیه نوآوری؛ شتاب بخش رشد کسب وکار‌های نوپا

  • کد خبر: ۵۰۶۲۳
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
ناحیه نوآوری؛ شتاب بخش رشد کسب وکار‌های نوپا
غلامرضا عباس زاده - مدیر مرکز نوآوری شهری
بر اساس مصوبه شورای شهر مشهد محدوده‌ای شامل دانشگاه فردوسی، کارخانه نوآوری و بخشی از خیابان‌های اطراف آن در مشهد به عنوان ناحیه فناوری و نوآوری مشخص شده است و آیین نامه اجرای آن در حال تصویب است. در صورت تحقق این طرح، مشهد بعد از تهران دومین شهر کشور است که چنین فضای متمرکزی را برای رشد استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان ایجاد می‌کند.
 
با توجه به اینکه ظرفیت کارخانه نوآوری و مراکز رشد دانشگاه فردوسی برای همه استارت آپ‌ها و شتاب دهنده‌های موجود در شهر کافی نیست، با ایجاد این منطقه برای سایر استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان، امکان اینکه در محدوده‌ای نزدیک به این مراکز مستقر شوند و بتوانند از ارتباط با سایر اکوسیستم نوآور شهر بهره‌مند شوند مهیا خواهد شد.
 
در کنار آن، کارخانه‌ها و شرکت‌های بزرگ هم می‌توانند واحد‌های تحقیق و توسعه خود را در این محدوده مستقر کنند تا بتوانند از ظرفیت متخصصان و فناورانی که در دانشگاه فردوسی و شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپی این ناحیه مستقر هستند استفاده کنند. ایجاد این فضا به تشکیل خوشه‌های کارآفرین و فناور در حوزه‌های تخصصی مختلف منجر می‌شود و در درازمدت می‌تواند باعث ارتباط بهتر فضای نوآوری شهر مشهد با شرکت‌ها و صنایع مختلف موجود در بازار شود.
 
مدیریت شهری هم تلاش کرده است با دادن تسهیلاتی مثل امکان استقرار این شرکت‌ها در مناطق مسکونی بدون نیاز به گرفتن مجوز‌های تجاری، به شکل گیری این ناحیه و رشد بیشتر اکوسیستم نوآوری شهر کمک کند. البته استقرار این شرکت‌ها شروط خاصی هم دارد که در نهایت به نارضایتی ساکنان دیگر این منطقه منجر نشود. در مجموع، با ایجاد این ناحیه، امیدواریم توسعه کسب و کار‌های نوپا و نوآور در شهر شتاب بیشتری بگیرد و بتواند نقطه عطفی در اکوسیستم استارت آپی مشهد ایجاد کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->