بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی
سرخط خبرها

ناحیه نوآوری؛ شتاب بخش رشد کسب وکار‌های نوپا

  • کد خبر: ۵۰۶۲۳
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
ناحیه نوآوری؛ شتاب بخش رشد کسب وکار‌های نوپا
غلامرضا عباس زاده - مدیر مرکز نوآوری شهری
بر اساس مصوبه شورای شهر مشهد محدوده‌ای شامل دانشگاه فردوسی، کارخانه نوآوری و بخشی از خیابان‌های اطراف آن در مشهد به عنوان ناحیه فناوری و نوآوری مشخص شده است و آیین نامه اجرای آن در حال تصویب است. در صورت تحقق این طرح، مشهد بعد از تهران دومین شهر کشور است که چنین فضای متمرکزی را برای رشد استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان ایجاد می‌کند.
 
با توجه به اینکه ظرفیت کارخانه نوآوری و مراکز رشد دانشگاه فردوسی برای همه استارت آپ‌ها و شتاب دهنده‌های موجود در شهر کافی نیست، با ایجاد این منطقه برای سایر استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان، امکان اینکه در محدوده‌ای نزدیک به این مراکز مستقر شوند و بتوانند از ارتباط با سایر اکوسیستم نوآور شهر بهره‌مند شوند مهیا خواهد شد.
 
در کنار آن، کارخانه‌ها و شرکت‌های بزرگ هم می‌توانند واحد‌های تحقیق و توسعه خود را در این محدوده مستقر کنند تا بتوانند از ظرفیت متخصصان و فناورانی که در دانشگاه فردوسی و شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپی این ناحیه مستقر هستند استفاده کنند. ایجاد این فضا به تشکیل خوشه‌های کارآفرین و فناور در حوزه‌های تخصصی مختلف منجر می‌شود و در درازمدت می‌تواند باعث ارتباط بهتر فضای نوآوری شهر مشهد با شرکت‌ها و صنایع مختلف موجود در بازار شود.
 
مدیریت شهری هم تلاش کرده است با دادن تسهیلاتی مثل امکان استقرار این شرکت‌ها در مناطق مسکونی بدون نیاز به گرفتن مجوز‌های تجاری، به شکل گیری این ناحیه و رشد بیشتر اکوسیستم نوآوری شهر کمک کند. البته استقرار این شرکت‌ها شروط خاصی هم دارد که در نهایت به نارضایتی ساکنان دیگر این منطقه منجر نشود. در مجموع، با ایجاد این ناحیه، امیدواریم توسعه کسب و کار‌های نوپا و نوآور در شهر شتاب بیشتری بگیرد و بتواند نقطه عطفی در اکوسیستم استارت آپی مشهد ایجاد کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->